Haberler & Duyurular

İstanbul Kitap Fuarı Harry Potter ve Felsefe Taşı Çekilişi Katılım Koşulları

29.11.2022

Bina renklerinizi gururla taşıyın!

Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw ve Hufflepuff özel baskıları İstanbul Kitap Fuarı’nda

3 Aralık’ta saat: 10.00–11.30 arası standımıza gelin, Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın 20. yıl özel baskılarından kazanma şansı yakalayın!

İstanbul Kitap Fuarı Harry Potter ve Felsefe Taşı Çekilişi Katılım Koşulları

  1. Yapı Kredi Yayınları’nın İstanbul Kitap Fuarı’na özel yapacağı Harry Potter ve Felsefe Taşı 20. yıl özel baskıları çekilişi 03.12.2022 tarihinde saat 10:00’da başlayıp saat 11:30’da sona erecektir.
  2. Çekiliş duyuruları, Yapı Kredi Yayınları’nın
    facebook.com/YapiKrediYayinlari adresindeki Facebook sayfası,
    twitter.com/YKYHaber adresindeki Twitter hesabı ve
    instagram.com/yapikrediyayinlari adresindeki Instagram hesabı üzerinden yapılacaktır.
  3. 3 Aralık Cumartesi günü saat: 10:00-11:30 saatleri arasında İstanbul Kitap Fuarı Yapı Kredi Yayınları çocuk standında (Salon 2, Stand no: 2305) yapılacak olan çekilişe katılacak okurlarımız isimlerini, e-posta adreslerini ve telefon numaralarını yazdıkları kağıtları çekiliş küremize atarak Harry Potter ve Felsefe Taşı 20. yıl özel baskılarından seçtikleri birini kazanma şansı yakalayacaktır.
  4. Çekilişe katılacak okurlar isimlerini sadece bir kere yazabilir ve bizzat standa gelerek isimlerini çekilişe girmeleri gerekmektedir.
  5. Kazanan okurlar, isimlerin toplanmasının ardından saat 12:00’de Interexpo Salonu’nda yapılacak “Hogwarts’ta Bir Gün” etkinliğinde Mösyö Taha tarafından açıklanacaktır. Kazanan kişiler çekiliş küresinde toplanan isimlerin rastgele seçilmesiyle belirlenecektir.
  6. Yapı Kredi Yayınları herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
  7. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak kabul etmiş sayılır.
PAYLAŞ