Haberler & Duyurular

Bez Çanta Çekilişi Katılım Koşulları

29.03.2022

  1. Yapı Kredi Yayınları Bez Çanta Çekilişi 29-30 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
  2. Twitter’da https://twitter.com/YKYHaber
    Instagram’da https://www.instagram.com/yapikrediyayinlari/
    adreslerindeki hesaplarımızda paylaşılacak bez çanta videosundan ekran görüntüsü alarak çektikleri görüntüyü yine twitter ve instagram hesaplarımızdan bahsederek (mention ederek) paylaşan okurlarımız çekilişe katılma hakkı kazanacaktır.
  3. Bu mecralarda 29 Mart Salı saat 19:00’da yapacağımız paylaşımdan sonra videomuzdan çekecekleri ekran görüntülerini yine aynı mecralar üzerinden 30 Mart Çarşamba saat 14:00'a kadar bizlerle paylaşan okurlarımız çekilişe katılacak ve kazananlar ertesi gün açıklanacaktır.
  4. Çekilişi kazanan 40 (Twitter’da 20, Instagram’da 20) okurumuza fotoğrafını gönderdikleri bez çanta hediye edilecektir.
  5. Yarışmacılar sadece Twitter ya da sadece Instagram üzerinden çekilişe katılabilir. Birden fazla mecra üzerinden yarışmaya katıldığı belirlenen kişilere hediye gönderilmeyecektir. Yarışmaya katıldığı mecrada birden fazla yanıt verdiği belirlenen yarışmacıların isimleri çekiliş potasına sadece bir kez girilecektir.
  6. Kazananlar, ödüllerini almak için ykykultur@ykykultur.com.tr e-posta adresine 4 Nisan Pazartesi günü saat 09:00'a kadar iletişim bilgilerini (isim-soyisim-adres-telefon) bildirmelidir. Hediyeler kargo ile gönderilecektir.
  7. Yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları, internet erişimleri ve her türlü teknik aksaklıklardan kaynaklanan problem ve zararlardan dolayı Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık sorumluluk kabul etmez.
  8. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, kampanya gidişatını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yapıldığını ya da haksız yollardan ödül kazanıldığını tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcıların kazandıkları ödülü iptal etme hakkını saklı tutar.
  9. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
  10. Kampanyaya katılan herkes, kampanya kurallarını okumuş ve yukarıda belirtilen tüm koşulları kabul etmiş sayılır.
PAYLAŞ