Haberler & Duyurular

"Pál Sokağı Çocukları" Çekilişi Katılım Koşulları

05.05.2021

YKY Doğan Kardeş dizisinden ilk kez 2007 yılında yayımlanan kitabın YKY’de 50. baskısına ulaşması vesilesiyle bir söyleşi bir de çekiliş düzenliyoruz.

"Pál Sokağı Çocukları", 20. yüzyıl başlarında Macar yazar Ferenc Molnár tarafından kaleme alınan ve bugün artık dünya çocuk edebiyatının en önemli eserlerinden biri haline gelen bir başyapıt. YKY Doğan Kardeş dizisinden ilk kez 2007 yılında yayımlanan kitabın YKY’de 50. baskısına ulaşması vesilesiyle bir söyleşi bir de çekiliş düzenliyoruz.

Çekiliş koşullarımızı aşağıda bulabilirsiniz. Youtube kanalımızdan canlı olarak yayınlanacak söyleşimize buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

"Pál Sokağı Çocukları” Çekilişi Katılım Koşulları

  1. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık “Pál Sokağı Çocukları” yarışması 9 Mayıs 2020 tarihinde saat 12.00‘de başlayıp 10 Mayıs 2020 tarihinde saat 12.00'de sona erecektir. 
  2. Facebook’ta  https://www.facebook.com/YapiKrediYayinlari/  adresindeki sayfamızda yapılan paylaşıma “yorum yaparak” doğru yanıtı veren kişiler çekilişe katılma hakkı kazanacaktır.
  3. Twitter’da https://twitter.com/YKYHaber adresindeki hesabımızda sorulan soruya @YKYHaber’i tag’leyerek doğru yanıt veren kişiler çekilişe katılma hakkı kazanacaktır. Twitter’da yanıt veren katılımcıların sayfalarımız takip ediyor olmaları gerekmektedir.
  4. Instagram’da ise https://www.instagram.com/yapikrediyayinlari/ adresindeki hesabımızda yapılan paylaşıma “yorum yaparak” doğru yanıtı veren kişiler çekilişe katılma hakkı kazanacaktır. Instagram’da yanıt veren yarışmacıların hesabımızı takip ediyor olmaları gerekmektedir.
  5. Çekilişi kazanan 30 (otuz) okurumuza “Pál Sokağı Çocukları”  kitabı hediye edilecektir.
  6. Yarışmacılar sadece Facebook, sadece Twitter ya da sadece Instagram üzerinden çekilişe katılabilir. Birden fazla mecra üzerinden yarışmaya katıldığı belirlenen kişilere kitap gönderilmeyecektir.
  7. Kazananlar 11 Mayıs Salı günü sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.
  8. Kazananlar, ödüllerini almak için ykykultur@ykykultur.com.tr e-posta adresine 14 Mayıs Cuma günü saat 09:00'a kadar iletişim bilgilerini (isim-soyisim-adres-telefon) bildirmelidir. Hediyeler kargo ile gönderilecektir.
  9. Yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları, internet erişimleri ve her türlü teknik aksaklıklardan kaynaklanan problem ve zararlardan dolayı Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık sorumluluk kabul etmez.
  10. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, kampanya gidişatını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yapıldığını ya da haksız yollardan ödül kazanıldığını tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcıların kazandıkları ödülü iptal etme hakkını saklı tutar.
  11. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
  12. Kampanyaya katılan herkes, kampanya kurallarını okumuş ve yukarıda belirtilen tüm koşulları kabul etmiş sayılır.
PAYLAŞ