Haberler & Duyurular

Önemli Duyuru

12.03.2020

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık olarak, Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla ilgili alınan tedbirler kapsamında geçici bir süreyle kitabevlerimizi ve sergimizi kapatma, etkinliklerimizi ise durdurma kararı aldık.

Mevcut koşullar dolayısıyla geçici olarak sergilerimiz ve etkinliklerimize dair çalışmaları sosyal medya hesaplarımız ve internet sitemiz üzerinden paylaşmayı sürdüreceğiz. Fiziksel olarak mesafelenmenin gerektiği bu günlerde, sosyal yaşamı devam ettirmek için kültürün, sanatın ve kitapların kıymetli katkısına inanıyoruz. 

Bu kapsamda, “Bir Zamanlar Toroslarda: Sagalassos” sergisini hayata geçiren Sagalassos Arkeolojik Araştırma Projesi ekibinin röportajları ile serginin üç boyutlu dokümantasyonunu erişime açacağız ve online canlı sergi turları düzenlenleyeceğiz.

Geçmiş tarihli etkinliklerimizin bir kısmının video kayıtlarını paylaşıma açacağız ve gelecek tarihli bazı etkinliklerimizi de online olarak gerçekleştireceğiz.  

Kitabevlerimiz bir sonraki duyurumuza kadar kapalı olacak fakat www.yapikrediyayinlari.com.tr online alışverişe ilişkin faaliyetlerine 7/24 devam edecek. 

Kütüphanemiz, Kültür Bakanlığı’nın kütüphaneleri okuyucu hizmetlerine kapatma kararı dolayısıyla geçici bir süreyle kapatılmıştır.

Faaliyetlerimizle ilgili güncel bilgileri internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Sağlıklı günlerde görüşmek üzere...

 

PAYLAŞ