Haberler & Duyurular

Yapı Kredi Yayınları, ekran sürelerini okuma sürelerine dönüştürüyor

14.11.2019

Yapı Kredi Yayınları kitabevlerinde ekran süresini gösterenler, kitap indirimi kazanıp, indirimleriyle diledikleri kitabı satın alabilecekler.

Türkiye’de gençler kitap okumaya günde ortalama 1 dakika ayırırken, internette geçirdikleri zaman günde 2 saat 46 dakika. Yapı Kredi Yayınları olarak, bu tabloyu değiştirmek istedik ve akıllı telefonların ekran sürelerini, kitap indirimine dönüştüren bir kampanya yarattık.

Akıllı telefonların ekran süresi uygulamaları, telefonda geçirilen süreyi hesaplıyor. Yapı Kredi Yayınları kitabevlerinde ekran süresini gösterenler, kitap indirimi kazanıp, indirimleriyle diledikleri kitabı satın alabilecekler. Ekran süreniz ne kadar yüksekse, indiriminiz de o kadar yükselecek. 
0 - 60 dakika % 25 indirim
60 - 120 dk % 30 indirim
120 - 180 dk % 35 indirim
180 dk üzeri % 40 indirim

Çünkü Yapı Kredi Yayınları olarak, kitap okumaya daha fazla zaman ayrılmasını, kitaplara daha fazla önem verilmesini istiyoruz.

*iOS 12 ve daha ileri sürümlerde ve Android cihazlarda geçerlidir. Katılmak için cihazınızın Ayarlar bölümünden Ekran Süresi özelliğini aktifleştirmeniz gerekmektedir. Bu kampanya, 15 Kasım 2019 tarihinde Yapı Kredi Yayınları kitabevlerinden satın alınacak olan YKY logolu kitaplarda geçerli olup, diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez. Kampanyadan faydalanabilmek için satış yetkilisine uygulama ekranının gösterilmesi gerekmektedir.

PAYLAŞ

Görseller