Haberler & Duyurular

Yaşar Kemal, Ölümsüzlüğünün Birinci Yılında Doğduğu Topraklarda Anılıyor

29.01.2016

Adana’da yapılacak olan toplantı, 30 Ocak 2016 Cumartesi, saat: 13.00’da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Adana Tabip Odası’nda yapılacak.

Türk Tabipleri Birliği Edebiyat Grubu, geçen sene Şubat ayında kaybettiğimiz Türk edebiyatının en önemli yazarlarından biri olan Yaşar Kemal anısına ‘Ölümsüzlüğünün Birinci Yılında Yaşar Kemal Dostlarıyla Buluşuyor’ adlı bir toplantı düzenliyor. Adana’da yapılacak olan toplantı, 30 Ocak 2016 Cumartesi, saat: 13.00’da  Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Adana Tabip Odası’nda yapılacak.

Türk Tabipleri Birliği Edebiyat Grubunun her ay farklı bir ilde düzenlediği ‘Edebiyat Matineleri’ toplantısının bu ayki konuğu büyük usta Yaşar Kemal. Adana Tabip Odası ve Seyhan Belediyesi’nin desteğiyle 30 Ocak 2016 tarihinde ‘Ölümsüzlüğünün Birinci Yılında Yaşar Kemal Dostlarıyla Buluşuyor’ başlığı altında, Adana’da yapılacak olan etkinliğe Yaşar Kemal'in yakın arkadaşları Hürriyet Gazetesi Yazarı Selahattin Duman, Yazar Hasan Özkılıç ve Film Yapımcısı ve Yazar Arif Keskiner de katılacak.Adana Tabip Odası Sosyal Etkinlikler Komisyon Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, “Ölümsüzlüğünün birinci yılında bereketli toprakların bereketli sanatçısı Yaşar Kemal'i doğduğu topraklarda anmanın çok önemli olduğunu” vurgulayarak Seyhan Belediyesi’ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Edebiyat Matineleri Toplantısı
Tarih: 30 Ocak 2016 Cumartesi Saat: 13.00
Yer: Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Adana Tabip Odası

PAYLAŞ

Görseller