Lezzet Kitapları

  • Step By Step 62 Salads

    Step By Step 62 Salads

    Burak Aziz Sürük, Cengiz Çakıt

    1 courgette pappardelle • 2 baked pepper salad with yogurt • 3 wild rice salad • 4 carrot tarator • 5 chickpea salad • 6 samphire salad • 7 smoked salmon salad • 8 vegetable temaki
    DETAY
  • Adım Adım 62 Salata

    Adım Adım 62 Salata

    Burak Aziz Sürük, Cengiz Çakıt

    Mutfak, sağlıklı arayış ve denemeler için önü açık bir alan. Geleneksel, çağdaş, uzak, yakın her türden malzemenin ve kişisel deneyimin sağlıklı yemekler hazırlamak için sunduğu imkânlar, sonsuz gibidir.
    DETAY
  • Yemek Atlası - Otuz Sekiz Mutfakta Dünya Turu

    Yemek Atlası - Otuz Sekiz Mutfakta Dünya Turu

    Mina Holland

    İngiliz yemek yazarı Mina Holland, "Yemek Atlası"nda okurlarını otuz sekiz dünya mutfağına doğru bir yolculuğa çıkarıyor.
    DETAY
  • A Taste Of Sun & Fire - Gaziantep Cookery

    A Taste Of Sun & Fire - Gaziantep Cookery

    It really is extraordinary and needs to be discovered. You will be amazed, inspired and delighted by the dishes.
    DETAY
  • Biraz Maya Biraz Gram - İstanbul’da Mevsim Malzemeleriyle Yemek Pişirmek

    Biraz Maya Biraz Gram - İstanbul’da Mevsim Malzemeleriyle Yemek Pişirmek

    Didem Şenol

    Didem Şenol Tiryakioğlu, uzun soluklu aşçılık serüveninin bu durağında mevsim lezzetlerinin ve yeni tariflerin peşinde...
    DETAY
  • İçindekiler - Tarif ve Fikir Kitabı

    İçindekiler - Tarif ve Fikir Kitabı

    Begüm Atakan, Cemre Narin

    Değişik fikirleri, yeni ve kolay tarifleri, alışılmamış fotoğraflarıyla İçindekiler, fazla bilgiye boğmadan mutfağa girmeye heveslendiriyor ve düşündüren yazılarıyla tarif verirken fikir de veriyor.
    DETAY
  • Dünden Bugüne Lübnan Mutfağı

    Dünden Bugüne Lübnan Mutfağı

    Andrée Maalouf, Karim Haïdar

    Yemek tutkunu bir kadının becerisi genç bir şefin yaratıcılığı ve yeteneğiyle buluşunca ortaya büyük Lübnan geleneğinden miras, yaşayan, samimi ve yaratıcı bir mutfak kültürü çıkıyor.
    DETAY
  • Güneşin ve Ateşin Tadı - Gaziantep Mutfağı

    Güneşin ve Ateşin Tadı - Gaziantep Mutfağı

    Gaziantep Mutfağı kültürlerin harmanlanmasıyla zenginleşen ve tarihin derinliklerinden gelen müthiş bir geçmişe sahip
    DETAY
  • İstanbul Rumlarından Yemek Tarifleri

    İstanbul Rumlarından Yemek Tarifleri

    Sula Bozis

    Sula Bozis’ten İstanbul Rumlarından Yemek Tarifleri
    DETAY
  • Step By Step 62 Soups

    Step By Step 62 Soups

    Burak Aziz Sürük

    Tere çorbasından andiv çorbasına, soğuğundan sıcağına...
    DETAY
  • Adım Adım 62 Çorba

    Adım Adım 62 Çorba

    Burak Aziz Sürük, Cengiz Çakıt

    Tere çorbasından andiv çorbasına, soğuğundan sıcağına...
    DETAY
  • Mamma Mia - İtalyan Mutfağı Hakkında Çok Şey

    Mamma Mia - İtalyan Mutfağı Hakkında Çok Şey

    Elvan Uysal Bottoni

    Elvan Uysal Bottoni’nin yazdığı, Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan “Mamma Mia” / İtalyan Mutfağı Hakkında Çok Şey sadece bir yemek kitabı değil. Severek ve eğlenerek okunan bir hayat kitabı.
    DETAY
  • Kızınız Defneyi, Oğlumuz İskorpite...

    Kızınız Defneyi, Oğlumuz İskorpite...

    Didem Şenol

    Malzemeleri tanımanın ve onları yaratıcı bir şekilde kullanabilmenin yolu bu kitaptan geçiyor...
    DETAY
  • Her Güne Bir Yemek

    Her Güne Bir Yemek

    Tijen İnaltong

    İşte Her Güne Bir Yemek...
    DETAY
  • Aşçıbaşı - Bir Osmanlı Subayının Yemek Kitabı

    Aşçıbaşı - Bir Osmanlı Subayının Yemek Kitabı

    Mahmud Nedim bin Tosun

    İstanbul, Anadolu, Rumeli ve Ege Adaları’ndan ancak pişirme, hazırlama zevk ve deneyimine sahip, ağzının tadını bilen birinin anlatabileceği çok ilginç tarifler, 120 yıl öncesinin tatlı diliyle eski tatlar.
    DETAY