Haberler & Duyurular

Resimli "Harry Potter ve Ateş Kadehi" Çekilişi Katılım Koşulları

28.10.2020

Bir kitap fuarı geleneği... Bu seneki Harry Potter çekilişimizi sosyal medyada yapıyoruz!

Resimli "Harry Potter ve Ateş Kadehi" Çekilişi Katılım Koşulları

  1. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık “Resimli Harry Potter ve Ateş Kadehi” yarışması 21 Kasım 2020 tarihinde saat 12.00‘de başlayıp 22 Kasım 2020 tarihinde saat 12.00'de sona erecektir. 
  2. Facebook’ta  https://www.facebook.com/YapiKrediYayinlari/  adresindeki sayfamızda yapılan paylaşıma “yorum yaparak” doğru yanıtı veren kişiler çekilişe katılma hakkı kazanacaktır.
  3. Twitter’da https://twitter.com/YKYHaber adresindeki hesabımızda sorulan soruya @YKYHaber’i tag’leyerek doğru yanıt veren kişiler çekilişe katılma hakkı kazanacaktır. Twitter’da yanıt veren katılımcıların sayfalarımız takip ediyor olmaları gerekmektedir.
  4. Instagram’da ise https://www.instagram.com/yapikrediyayinlari/ adresindeki hesabımızda yapılan paylaşıma “yorum yaparak” doğru yanıtı veren kişiler çekilişe katılma hakkı kazanacaktır. Instagram’da yanıt veren yarışmacıların hesabımızı takip ediyor olmaları gerekmektedir.
  5. Çekilişi kazanan 10 (on) okurumuza “Resimli Harry Potter ve Ateş Kadehi" kitabı hediye edilecektir.
  6. Yarışmacılar sadece Facebook, sadece Twitter ya da sadece Instagram üzerinden çekilişe katılabilir. Birden fazla mecra üzerinden yarışmaya katıldığı belirlenen kişilere kitap gönderilmeyecektir.
  7. Kazananlar 23 Kasım Pazartesi günü saat 16:00’da sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.
  8. Kazananlar, ödüllerini almak için ykykultur@ykykultur.com.tr e-posta adresine 25 Kasım Çarşamba günü saat 09:00'a kadar iletişim bilgilerini (isim-soyisim-adres-telefon) bildirmelidir. Hediyeler kargo ile gönderilecektir.
  9. Yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları, internet erişimleri ve her türlü teknik aksaklıklardan kaynaklanan problem ve zararlardan dolayı Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık sorumluluk kabul etmez.
  10. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, kampanya gidişatını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yapıldığını ya da haksız yollardan ödül kazanıldığını tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcıların kazandıkları ödülü iptal etme hakkını saklı tutar.
  11. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
  12. Kampanyaya katılan herkes, kampanya kurallarını okumuş ve yukarıda belirtilen tüm koşulları kabul etmiş sayılır.
PAYLAŞ

Görseller